Jasa Leha tukang urut zarnia2005

Sunday, February 19, 2006

Kesihatan zakar lelaki ditangani Leha di PJ Hilton

ok,
RAHSIA URUT ZAKAR
Bagi masyarakat Asia, adalah sesuatu yang amat mengaibkan untuk memperkatakan tentang penyakit ini secara terbuka. Banyak beranggapan 'kejantanan' lelaki terletak pada kehebatan mereka di ranjang. Justeru kerana tidak mahu diperolok-olokkan kawan-kawan, maka penghidap lemah tenaga batin lebih rela menderita dalam diam. Lebih memburukkan keadaan andai mereka juga keberatan untuk membincangkan isu ini dengan pasangan atau mendapatkan nasihat doktor.
Dengan itu khidmat pakar urut seperti Zaleha atau lebih senang dipanggil Leha sahaja; amatlah diperlukan....

Bertujuan untuk membesarkan tisu-tisu penegang, dan melancarkan perjalanan darah
Tuam panas – Menyegarkan zakar, dan memastikan semua salur darah yang halus didalam zakar berfungsi dan dapat diisi dengan darah ketika menegang dengan sempurna bagi menentukan penegangan yang optimum.

Urutan – amalan teknik mengurut yang betul mempercepatkan proses pemanjang zakar, serta meregangkan kulit-kulit luar zakar.

Otot kemutan – Melatih otot kemutan kearah mengawal pancutan mani, dan juga menjadikan pancutan mani seperti satu tembakan (tidak meleleh). Pancutan mani yang kuat didalam faraj adalah satu nikmat yang tidak terhingga kepada pasangan anda.

Didalam program latihan yang akan anda pelajari ini, anda akan diterangkan dengan terperinci langkah-langkah yang perlu dalam menjalani latihan ini bagi menjadikan zakar anda besar., panjang, kuat serta menentukan perjalanan darah yang betul didalam zakar. Dalam masa beberapa minggu menjalani latihan ini, anda akan dapat merasakan perbezaan saiz zakar anda , ketika kendur dan juga tegang. Purata tiap lelaki selepas menjalankan latihan ini akan mencapai pemanjangan dan pembesaran sebanyak 1 inci dalam masa 4 ke 6 minggu, dengan hanya menjalankan latihan ini 15 minit sehari 6 hari seminggu (dicadangkan rehat 1 hari seminggu).
Selain mempunyai saiz zakar yang besar dan panjang, latihan-latihan yang dicadangkan didalam program ini mempunyai kebaikan-kebaikan berikut:-

Membuat zakar sentiasa segar dan bermaya. Mencegah dari berlakunya mati pucuk, kerana mengurut dapat membantu melancarkan perjalanan darah pada zakar

Pembentukkan zakar yang menarik – zakar yang bengkok dapat dibetulkan, saiz zakar yang besar lebih menarik, menambahkan nikmat kepada pasangan anda. Anda boleh melakukan sendiri dirumah atau dimana sahaja tempat yang sesuai .

Hasil dari latihan ini anda dapat perturunkan kepada generasi bawahan anda seperti anak ,cucu anda. Menambahkan dan mengeratkan kasih sayang suami isteri. Kepuasan yang diberikan oleh suami adalah sesuatu yang tak ternilai oleh isteri. Wang ringgit tidak dapat membeli kepuasan batin, dan isteri anda akan sentiasa berbangga , kerana ia tahu, tiap kali bersama ia akan mencapai kepuasan yang sepenuhnya.

Sebagai lelaki anda akan lebih yakin dan berbangga dengan saiz zakar yang panjang dan besar. Tiada sebarang pantang, ataupun amalam mistik (tahyul). Program ini adalah kaedah latihan pengurutan. Meningkatkan daya dan kekuatan stamina ketika hubungan seks.

Semua Masalah Seksual Lelaki boleh di rawat mengikut Kaedah yang betul, antaranya ialah:- Lemah Tenaga Batin Lemah Tenaga Batin ini boleh diatas dengan amalan teknik mengurut yang betul. Ia mungkin disebabkan oleh penyakit fizikal atau mental. Mengamalkan ubat-ubat terlampau lama boleh menyebabkan penyakit Lemah Tenaga Batin

Zakar Tidak Tegang

Mungkin disebabkan otot-otot zakar telah mengecut atau lemah. Urut untuk menguatkan otot-otot supaya kembali normal.

Rahsia anda akan terbongkar di malam pertama bersama isteri anda. Adakah anda mampu bertahan atau tidak ? Semuanya akan terjawab apabila anda bersama dengan isteri anda. Jika anda tidak mampu bertahan semasa menggauli isteri anda maka sesuatu perlu dilakukan bagi memastikan hubungan suami isteri berjalan dengan baik. Kajian Saintis Kajian para saintis menunjukkan 60% wanita tidak mendapatkan kepuasan sexs sepenuhnya semasa bersetubuh akibat daripada kelemahan tanaga batin pihak lelaki yang gagal mecapai tahap ketegangan yang memuaskan dan gagal untuk bertahan lebih lama. Kekuatan dan kehebatan lelaki terletak pada keupayaan tenaga batinnya.

Kebanyakan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat sahaja dan hanya sekali sahaja? Adakah isteri anda merasakan kepuasan dengan keupayaan zakar anda? Adakah zakar anda mampu bertahan lama? Adakah zakar anda lemah? tidak berfungsi? Adakah zakar anda tidak sekuat dulu ?

Adakah anda seorang yang mengalami gejala mati pucuk atau lemah tenaga batin atau impoten atau tidak kuat sexs atau zakar yang lemah ?

Kekuatan dan kehebatan lelaki terletak pada keupayaan tenaga batinnya. Kebanyakkan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat sahaja dan hanya sekali sahaja? Adakah isteri anda merasakan kepuasan dengan keupayaan zakar anda? Adakah zakar anda mampu bertahan lama?

Adakah zakar anda lemah? Tidak berfungsi? Adakah zakar anda tidak sekuat dulu? Lemah tenaga batin adalah lumrah bagi mereka yang meningkat usianya, namun otak memainkan peranan yang lebih penting. Tenaga batin yang tersedia pada sesuatu ketika itu tidak mampu digunakan secara optima.

Lemah tenaga batin adalah tanda awal ke arah mati pucuk Ia digambarkan dengan zakar yang tegang tetapi tidak seperti ketegangan zakar orang yang normal. Adakah anda seorang yang mengalami gejala mati pucuk atau lemah tenaga batin atau impoten atau tidak kuat seks atau batang zakar yang lemah?

Kajian para saintis menunjukkan 60% wanita tidak mendapatkan kepuasan seks sepenuhnya semasa bersetubuh akibat daripada kelemahan tenaga batin pihak lelaki yang gagal mencapai tahap ketegangan yang memuaskan dan gagal untuk bertahan lebih lama.

Masalah lemah tenaga batin merupakan masalah yang hampir 70% sering dialami oleh setiap kaum LELAKI yang sudah berumahtangga. Kajian menunjukkan 2.4 Juta rakyat Malaysia lelaki menghadapi masalah lemah tenaga batin.

23 Comments:

 • At 10:15 AM, Blogger mohd said…

  macam maner nak cuba teknik urutab tu?

   
 • At 4:08 PM, Blogger johnny said…

  cam ne nk contect awk??

   
 • At 4:08 PM, Blogger johnny said…

  camne nk contect awk??

   
 • At 9:30 AM, Blogger fan said…

  yg ni bukan nak pulihkan masalah cuma nak puaskan nafsu jw...

   
 • At 12:40 PM, Blogger ibrahim syed said…

  How 2 wantedd ur contact?

   
 • At 5:09 PM, Blogger hafiz palsu said…

  Saya ada jual Pussy n Penis Palsu.
  Alat nie 100% selamat,
  Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,


  kalau berminat boleh text Saya..
  Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
  Email uzumakitakuma@yahoo.com
  Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
  COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
  (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

  untuk maklumat lanjut layari
  http://pussypalsu00.blogspot.com/

   
 • At 2:05 AM, Blogger Kumaresan Nagalingam said…

  Boleh datang kat Penang urut

   
 • At 2:06 AM, Blogger Kumaresan Nagalingam said…

  Pls send your phone or contact me 012-4495476

   
 • At 4:30 AM, Blogger zul hardy khalil said…

  bende la bodo letak cm ni..klu betol nk tolong bagi la no fon n area na senang owg nk cari bendol betol la..

   
 • At 4:23 AM, Blogger Zyrul Hafizie said…

  penang.. urut macam ni kat mana ade ye?

   
 • At 6:01 PM, Blogger rizal man said…

  This comment has been removed by the author.

   
 • At 6:02 PM, Blogger rizal man said…

  This comment has been removed by the author.

   
 • At 4:16 PM, Blogger zuhairi hairi said…

  Hai sy zuhairi...nk cri wanita sekitar penang...call sy 0174687570..

   
 • At 8:52 PM, Blogger Mohd Azhar Bin Zakaria - said…

  Klu nk urut mcm ni..sy pun boleh buat.. nk call je 0132290883 area nilai n sepang je

   
 • At 8:53 PM, Blogger Mohd Azhar Bin Zakaria - said…

  Klu nk urut mcm ni..sy pun boleh buat.. nk call je 0132290883 area nilai n sepang je

   
 • At 8:52 AM, Blogger Unknown said…

  Sy pun nk urut mcm nie,sy free hari esok 12 dan 13 je,sabtu dan ahad.klu ade,whatsaap sy number nie,zack(0125109077)

   
 • At 8:53 AM, Blogger Unknown said…

  Sy pun nk urut mcm nie,sy free hari esok 12 dan 13 je,sabtu dan ahad.klu ade,whatsaap sy number nie,zack(0125109077)

   
 • At 8:53 AM, Blogger Unknown said…

  Sy pun nk urut mcm nie,sy free hari esok 12 dan 13 je,sabtu dan ahad.klu ade,whatsaap sy number nie,zack(0125109077)

   
 • At 3:31 PM, Blogger Sulaiman Daud said…

  Cerita yang bagus.. teruskan..
  Tumpang Iklan
  Sedap betul bang..
  Kalau macam ni..tiap hari pun nak..

   
 • At 3:34 PM, Blogger Sulaiman Daud said…

 • At 3:34 PM, Blogger Sulaiman Daud said…

  Cerita yang bagus.. teruskan..
  Tumpang Iklan
  Sedap betul bang..
  Kalau macam ni..tiap hari pun nak..
  >>>Kalau Berani Klik Sini!<<<

   
 • At 8:18 PM, Blogger Raziq Syafi said…

  Mencari datin2 yang inginkan anak ikan. Datin boleh call saya. 0134807716

   
 • At 8:18 PM, Blogger Raziq Syafi said…

  Mencari datin2 yang inginkan anak ikan. Datin boleh call saya. 0134807716

   

Post a Comment

<< Home